Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ännu en skandalvideo från DJ Trexx

Nöje | 29/05/2009 17:32

Tingelinggänget levererar ännu musikvideo i riktig skandalanda.

En gravid dansare som porrar loss, biffiga karlar och röda armén. Ja, budskapet om fred, kärlek och bass kanske är lite svårt att uppfatta. Men DJ Trexx's senaste musikvideo lär i vilket fall få en hel del uppmärksamhet i vilket fall.

Många glömmer som bekant inte klassikern Tingeling som skapade storpolitiskt rabalder. Nu fortsätter DJ Trexx på det politiska spåret genom att med sin senaste låt försöka få främst ungdomar att rösta i EU-valet den 7 juni. Nyheter24 fick en exklusiv intervju med DJ Trexx eller som han egentligen heter Michael Lindgren.

Varför har du gjort den här musikvideon?

– Jag vet att det låter helt absolut och konstigt men jag tyckte att det skulle vara kul att göra något bra av den här karaktären DJ Trexx. Främst för att få ungdomar att rösta i EU-valet för ingen fattar ju det här med EU och det är så jävla tråkigt, säger Michael Lindgren till Nyheter24.

Så vad kommer du själv att rösta på den 7 juni?

– Det vill jag hålla utanför och det är ju precis det handlar om. Det här är inget politiskt utan handlar om att rösta. Det är jävligt lätt att ta demokratin för givet men man måste faktiskt anstränga sig och arbeta för det.

Du, en av dansarna i videon ser gravid ut, är det någon tanke bakom det?

– Hon bär på DJ Trexx ofödde son... ha ha. Nej, men det är en skön grej. En av tjejerna var gravid och då funderade vi på om vi skulle byta ut henne men varför skulle inte en gravid kunna dansa på en musikvideo? säger Michael Lindgren till Nyheter24.

A union of Peace, Love and Bass:

Skrivet av: