Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fynda biljetter till Springsteen

Nöje | 03/06/2009 11:57

Biljettförsäljningen inför Bruce Springsteen går trögt. Nu sänks priserna.

Om du vill fynda konsertbiljetter är tidpunkten helt rätt. Och om du älskar Bruce Springsteen är den helt perfekt. För med finanskris och allt är det inte bara jobben som går åt pipan. Färre och färre vill lägga pengar på simpla nöjen som bio, konserter och teater. Försäljningen på andrahandsmarknaden går alltså mer än trögt.

Nu reas biljetterna till de kommande Springsteen-konserterna ut. Bland annat har Biljett.nu som har som affärsidé att köpa biljetter i sälja de i andrahand, sänkt priserna. Hundra kronor under arrangörens pris och fler prissänkningar är troligtvis att vänta.

–?På torsdagens konsert kan vi gå back, vi får se hur det blir på söndag. Vi och andra har missbedömt intresset för Springsteen den här gången, säger Hans Haraldson, vd på Biljett.nu, till Dagens Nyheter.

Biljettöverflödet har drabbat flera ombud. Men exakt hur många biljetter som finns kvar vill ingen av dem på in på. Att det kommer att bli över ett antal råder det dock ingen tvekan om.

Skrivet av: