Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lanserade sitt album - med 40 nakna kvinnor

- 18/10/2008, 10:22 -

Kanye West bjöd in press och fans till ett galet rum.

Hip-hopparen Kanye West vet hur man skapar uppmärksamhet. När releasefesten för nya albumet "808:s and Heartbreak" ägde rum i veckan fick 700 fans och en samlad presskår gå in i ett upplyst rum med 40 nakna kvinnor.

Kvinnorna stod i mitten av rummet medan hela abumet spelades igenom från början till start utan förklaring eller introduktion.

När albumet sedan var färdigspelat gjorde Kanye entré i rummet och tog till orda då han svor åt journalister som ens tänkte tanken på att ge hans nya album dålig kritik:

–Jag bryr mig inte ett jävla skit om någon dömer mitt album som "hit" eller "miss". Jag är här för att föra fram positivism som inte kan bli dömd. Det är som att döma en farmors kärlek till sitt barnbarn, sa han medan han stod bland kvinnorna.

Han förklarade att låten "Cold as Winter" var tillägnad hans mamma som dog av komplikationer från en plastikoperation förra året.

Därefter berättade artisten att han planerat att släppa en till fullängdare nästa sommar.

Kanye insisterade också på att de nakna kvinnorna var uppträdande artister i en show regisserad av honom och av italienska konstnären Vanessa Beecroft, skriver Hollywood Rag.

Kanye har tidigare kritiserats för sitt stora ego. Nu kanske det är dags igen?

Skrivet av: