Black Eyed Peas stäms för plagiat

Supergruppen anklagas för skamlös plagiering. Lyssna och avgör själv.


För drygt ett halvår sedan var det Coldplay som anklagades för låtstöld. Nu är det Black Eyed Peas. I deras nya album "The End" finns nämligen en låt som heter "Party All the Time" som låter alltför snarlik en redan existerande låt av gruppen Freeland.

Och ärtgruppen som gjort succé har nyligen gjort sig ovän med skvallerbloggaren Perez Hilton. Han är inte heller sen med att hänga ut dem i sin blogg. Enligt honom skulle det ha varit bandmedlemmen och producenten Will.I.Am som var på en spelning där han hörde låten.

Nu har i alla fall jurister kallats till ett möte för att avgöra om det finns någon grund för anklagelserna. Vad tycker du? Lyssna på videoklippet nedan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.