Bob Dylan togs in av polis

Bob Dylan hade svårt att bevisa sin identitet när en villaägare ringde polisen och berättade att en skum typ strök runt utanför hennes hus.


I juli letade Bob Dylan skydd undan den svåra stormen i New Jersey. När den 24-åriga poliskvinnan Kristie Buble hörde att mannen hävdade att han var Bob Dylan antog hon direkt att mannen var en skämtare eller tjuv, skriver NY Post.

–Jag har sett bilder på Bob Dylan och mannen såg inte alls ut som på bilderna. Han hade svarta byxor instoppade i svarta regnstövlar och två regnrockar med huvan nerdragen över huvudet, säger en skamsen Buble.

Buble frågade vad 68-åringen gjorde i staden och fick svar att han var på turné och skulle uppträda. Buble säger att hon då började misstänka att mannen var galen och kanske kom från någon av stadens mentalsjukhus.

Därefter dök ännu en polisman upp. Han kände inte heller igen den legendariska stjärnan.

Eftersom Dylan inte hade någon legitimation på sig körde poliserna tillbaka honom till hotellet där han hävdade att han bodde. Väl vid hotellet – där turnébussar och personal var samlade –insåg polisen sitt misstag.

Polisen gick upp till en av bussarna och knackade på och frågade en av arbetarna ifall de saknade någon. Till slut så visade en av Dylans anställda upp hans pass. Kristie Buble skämdes rejält och tackade för att Dylan hade varit så trevlig och samarbetsvillig.

Det är nog inte varje dag som Bob Dylan kan gå på gatorna som en vanlig man, eller som en skum typ.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

1 timme sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.