Söndag 17 Okt
Stockholm

Bob Dylan togs in av polis

Bob Dylan hade svårt att bevisa sin identitet när en villaägare ringde polisen och berättade att en skum typ strök runt utanför hennes hus.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I juli letade Bob Dylan skydd undan den svåra stormen i New Jersey. När den 24-åriga poliskvinnan Kristie Buble hörde att mannen hävdade att han var Bob Dylan antog hon direkt att mannen var en skämtare eller tjuv, skriver NY Post.

–Jag har sett bilder på Bob Dylan och mannen såg inte alls ut som på bilderna. Han hade svarta byxor instoppade i svarta regnstövlar och två regnrockar med huvan nerdragen över huvudet, säger en skamsen Buble.

Buble frågade vad 68-åringen gjorde i staden och fick svar att han var på turné och skulle uppträda. Buble säger att hon då började misstänka att mannen var galen och kanske kom från någon av stadens mentalsjukhus.

Därefter dök ännu en polisman upp. Han kände inte heller igen den legendariska stjärnan.

Eftersom Dylan inte hade någon legitimation på sig körde poliserna tillbaka honom till hotellet där han hävdade att han bodde. Väl vid hotellet – där turnébussar och personal var samlade –insåg polisen sitt misstag.

Polisen gick upp till en av bussarna och knackade på och frågade en av arbetarna ifall de saknade någon. Till slut så visade en av Dylans anställda upp hans pass. Kristie Buble skämdes rejält och tackade för att Dylan hade varit så trevlig och samarbetsvillig.

Det är nog inte varje dag som Bob Dylan kan gå på gatorna som en vanlig man, eller som en skum typ.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela