Rammstein går från nazi till hårdporr

Gör man musik som suger så får man kompensera det med en snuskig video. Eller?


Det tyska industrimetalbandet Rammstein gör allt för att få fjutt på sitt kommande album "Liebe ist für alle da" som släpps den 16 oktober. Tidigare har bandet använt filmklipp gjorda av Hitlers favoritfilmerska Leni Riefenstahl till sin musikvideo "Stripped".

Men nu verkar nazipropagande tillhöra det förflutna. Den här hösten tänker Rammstein istället fokusera på hårdporr. I videon till nya singeln "Pussy" finns det flera scener med hårdporr, skriver danska Ekstrabladet.

VIDEO: Rammstein –Stripped

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Här är årets makthavare i ”Maktbarometern” – puttar ner familjen Lundell

1 timme sedan

Cullberg-stipendiet till streetdans-stjärna

1 timme sedan
Årets Birgit Cullberg-stipendium går till dansaren, koreografen och producenten Erik Linghede. I Konstnärsnämndens motivering beskrivs han som "en av streetdans-Sveriges konstnärliga förgrundsgestalter".

Hon är Dagermans dotter – och ambassadör

2 timmar sedan
Hon var först tveksam till att skildra sina föräldrars "konstnärsäktenskap". Nu har hon skrivit en bok där hon skildrar deras korta tid tillsammans.

Uno Svenningsson på turné

2 timmar sedan
Uno Svenningsson firar 40 år som artist och åker på jubileumsturné nästa år. Med start i Göteborg i mars gör han nedslag i totalt tolv svenska städer.

Nya samtal kring skådespelarstrejk

idag 03:16
Sedan den 14 juli har skådespelarfacket Sag-Aftra i USA, med över 160 000 medlemmar, strejkat. På måndagen hölls för första gången samtal med motparten sedan strejken inleddes, rapporterar Variety.

Så här mycket har svenskarnas mediekonsumtion ökat: "Alla åldersgrupper"

igår 18:56
Svenskar konsumerar medier i genomsnitt sju timmar om dagen – under 2022 ökade dagskonsumtionen med två minuter, enligt en ny rapport från Myndigheten för press, radio och tv. Det är bland unga som ökningen märks mest.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.