Spice Girls återförenas - utan Posh

Victoria Beckham lämnas utanför när girlpowern slår till igen.


När världens mest framgångsrika tjejgrupp någonsin, planerar att återförenas igen så lämnar de "Posh Spice" utanför.

Victoria Beckham har gjort klart för de övriga Spice Girls-medlemmarna att hon varken har tid eller intresse av att lämna sin familj igen för att roa sig med sina gamla väninnor.

Men Mel B, Mel C och Geri Halliwell är med på återföreningen ändå medan den fjärden kryddtjejen Emma Bunton uppges ha lite tvivel. Men de andra bandkamraterna tror sig kunna övertala "Baby Spice" att följa med på resan.

– Vid den här tidpunkten nästa år kommer åtminstone fyra av fem tjejer vara tillbaka på scen med Spice Girls-material igen, säger en källa nära bandet till brittiska The Sun.

Tjejerna ska ha setts tillsammans ute på krogen nyligen och väntas träffas under nästa vecka för att snacka ihop sig om framtiden - där en av planerna är att krydda till fotbolls-VM i Sydafrika nästa sommar.

Victoria Beckhams frånfälle väntas inte bli något problem. Trots att hon anses som den största stjärnan i bandet numera.

– När Geri hoppade av förra gången var hon odiskutabelt bandets största stjärna. Om de fixade det utan henne så lär de kunna greja det utan Posh också, säger källan till The Sun.

Spice Up Your Life!

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!