Joss Stone: "Lily Allen är ingen sångerska"

Sångerskan Joss Stone har inte mycket till över förs Lily Allens syn på fildelning.


Jo, även den här gången gäller det fildelning. Lily Allens utspel för någon månad sedan om fildelning fick många att reagera. Stjärnan som själv fick sitt genombrott genom att lägga ut sin musik på nätet, kallades hycklare och sattes i bojkott av många fans.

Även från kändishåll har hon fått ta en del stryk för sin nyfunna inställning mot fildelning. Senast i raden är sångerskan Joss Stone som nu går till frontalangrepp mot Allen och hävdar att hon inte är en sångerska.

– Hon måste sälja skivor. För hon är ingen sångerska och det är ingen förolämpning för jag tror att hon vet det själv. Jag tycker att hon är en artist och är mer en personlighet än hon är sångerska. Men jag tror att när musiker gör riktig musik så kommer folk till deras shower och det är vad vi tjänar pengar på, från livespelningar, säger Joss Stone enligt och fortsätter:

– Så till nedladdningen, hon kommer inte att vinna den kampen. Ingen av oss kommer att göra det. Så låt oss bara acceptera det och låt oss se det som någonting som kan vara vackert och kan förändra musiken till det bättre. Det kanske rensar blommorna från ogräset.

Om det nu är dags för en divafajt i brittisk stil hänger på om Lily Allen väljer att gå i svaromål. Hon har tidigare tjafsat med både bloggaren Perez Hilton och sångerskan Katy Perry. Så med ett ett antal ronder bakom sig kan hon nog med lätthet ta sig an Joss Stone.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!