Fergie gick upp i vikt för att bli prostituerad

Den kurviga sångerskan lägger på extra för sin nya roll.


Fergie har gått upp sex kilo inför sin nya roll som prostituterade Saraghina. Sångerskan från The Black Eyed Peas ska spela mot Nicole Kidman i den kommande musikalen Nine. En musikal baserad på en film av italienska regissören Fellini.

– Jag har gått upp fyra och ett halvt kilo. Nej sex kilo för att vara exakt. Jag åt allt. Fish & Chips. Allting stekt - sånt jag inte äter normalt, säger Fergie till US Magazine.

Snart stundar en stor dag för Fergie. Därför vill hon samtidigt gå ner igen inför bröllopet med fästmannen Josh Duhamel.

– Jag måste sluta med snabbmaten nu. Jag är i en fas. Tillbaka till dieter.

Lättare sagt än gjort. Den 33-åriga artisten har ett sug för pumpor.

– Jag älskar pumpapaj. Det är min favorit. Med hemmagjord vispgrädde. Gräddat från grunden. Jag äter det alltid till frukost.

Här är scenen Fergie ska återge.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

2 timmar sedan

"Songs of conquest" får släppdatum

3 timmar sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

idag 13:44
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.