Red Hot Chili Peppers blir teveserie

Anthony Kiedis självbiografi blir teveserie på HBO.


Red Hot Chili Peppers-sångaren Anthony Kiedis självbiografi - Scar Tissue - blir teveserie på den hippa kanalen HBO. De har tidigare utvecklat de populära serierna Six Feet Under och The Wire. Serien kommer att fokusera på de tidiga åren i Los Angeles där han växte upp med sin far "Spider", som langade knark till rockstjärnorna på Sunset Strip under 70-talet. Anthony säger i en intervju med the Daily Variety:

– Det var en väldigt rik och utmanande tid. Jag kastades in i en vuxenmentalitet redan som elvaåring, säger Kiedis till Variety.

Kanske fick han vid denna tidpunkt syn på någon av rockskurkarna i Mötley Crue, vars självbiografi The Dirt inom kort ska bli film.

Där boken i högre grad handlar om Kiedis drogmissbruk kommer serien vara mer komiskt orienterad och handla om rockscenen på Sunset Strip under 70-talet. Den väldigt speciella relationen till fadern kommer att få extra kapitel.

"Spider", som fortfarande lever, har gått igenom råmaterialet med sin son och ser det enligt Anthony Kiedis som deras sista stora hurra.

Nedan - låten med samma namn som den hyllade självbiografin:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!