Britneys nya album ute på nätet

Stjärnans nya album har läckt ut i sin helhet på nätet.


Britney Spears har gjort en storartad comeback. Eller så var det tänkt i alla fall. För den här gången är det inte bara några singlar som har läckt.

Tre veckor innan det planerade albumsläppet har hela hennes album läckt ut på nätet. Skivbolaget är nu rasande och på jakt efter den skyldige. Man fruktar att försäljningssiffrorna kommer att vara låg i och med det här.

På bloggar och chattar är tipset om Britneys nya album hett. På Perez Hilton undrar man varför man ens ska köpa skivan nu när den redan finns att ladda ner. För övrigt är den nya skivan Circus inte alls lika bra som föregångaren, enligt uppgift.

Skrivet av:

Senaste nytt

Jenny Strömstedt körde Nyhetsmorgon trots sorgen: "Orkar du?"

Döda "Vänner"-stjärnans sociala medier kapade

1 timme sedan
Stiftelsen till minne av den döde skådespelaren Matthew Perry har fått sitt konto på sociala medier-plattformen X kapat av hackare.

Gunilla Persson skuldfri – smycken återlämnas

1 timme sedan
Gunilla Persson får tillbaka alla de saker som Kronofogdemyndigheten beslagtog. Skulden är borta, enligt hennes advokat. Nu kan jag rösta på Gunilla Persson, nu när hon gjort rätt för sig, säger Johannes Paulson, vid Kronofogden.

Tittarna rasar på Anna Brolin efter orden i TV4: "En mobbare"

2 timmar sedan
Anna Brolin är en väldigt folkkär och omtyckt programledare som alltid varit mycket uppskattad av tittarna. Men denna gång anser tittarna att hon gjort bort sig.

Så låter Marcus & Martinus bidrag i Melodifestivalen 2024

2 timmar sedan
Marcus och Martinus tävlade i Melodifestivalen 2023 med bidraget Air. I finalen kom de på andra plats. Nu gör duon ett nytt försök – i Melodifestivalen 2024 tävlar de med sin låt Unforgettable. Och ja, den verkar onekligen vara just oförglömlig...

Hit har Benjamin Ingrosso flyttat – blir granne med kändiseliten

3 timmar sedan
Benjamin Ingrosso har flyttat in i sin drömvåning där det inte snålats på något. Utöver en underbar balkong i söderläge och en sanslös takhöjd så har Benjamin Ingrosso även riktigt kända grannar i trendiga Vasastan.