Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Madonna har ett hjärta

- 23/11/2008, 18:19 -

Men sångerskan fick personalen att föra listor på Guys festande.

Skilsmässan mellan Guy Ritchie och Madonna kunde ha blivit blodigare. Men nu visar Madonna sin mänskliga sida.

Enligt Madonna var det Guys ofta oresonliga beteende som orsakade att det sju och ett halvt år långa äktenskapet gick åt pipan.

Madonna och Guys äktenskap har varit slut längre än vi anat. Men paret gjorde en överenskommelse att inte tala om det så länge Madonna var på turné. Men någonstans under turnen började Madonna misstro maken. Så för att svartmåla Guy och vinna poäng under skilsmässoförhandlingarna fick hon parets personal att föra diarielistor på Guys festkvällar och de gånger han uttalat sig sexistiskt.

– Hon fick personalen att skriva ner varje gång han varit ute sent eller gjode ett plumpt uttalande. Det var bisarrt eftersom han varken dricker mycket eller grov i munnen. Men hon skulle visa att han är en dålig förebild för barnen, vilket är skitsnack. Guy är en hängiven pappa och barnen älskar honom, säger en källa till Contact Music.

Men nu släpper Madonna listorna. Orsaken var att hon hörde dottern Lourdes gråta och prata med Guy på telefon om hur mycket de tyckte om och saknade varandra.

Nu har paret bestämt sig för delad vårdnad. Halva tiden i USA med mamma och halva tiden i London med pappa.

Video: Inslag om Madonnas och Guys skilsmässa från i går

Skrivet av: