Lördag 28 Maj
Stockholm

"Jag är rädd att Susan Boyle avrättas"

1 av 2
2 av 2

Susan Boyles bror befarar det värsta.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Susan Boyles vecka har varit dramatisk. När hon kom hem till sitt hem i Blackburn så överraskades hon av en inkräktare som hade tagit sin in i huset. Så snart Susan satte nyckeln i låset så flydde inkräktaren fältet.

Och tidigare i julas så ertappade Susan två smygtittare som stod och gluttade in genom fönstret.

Men trots alla obehagliga händelser så vägrar Susan att flytta och hon verkar ta det hela med ro.

– Ingen tvingar ut mig ur mitt hus. Jag ska ingenstans. Jag mår hur bra som helst, det här verkar mest vara oroande för alla i min omgivning. Och vad gäller inkräktaren så tror jag att han blev räddare än vad jag blev – han pilade ju verkligen iväg. Och polisen har varit väldigt hjälpsam, säger Susan själv till The Sun.

Men Susan Boyles bror John Boyle befarar nu att det värsta ska hända. Han tror nu att hans syster Susan Boyle kan komma att avrättas av ett sinnessjukt fan – på precis samma sätt som John Lennon gick sitt fruktansvärda öde till mötes.

– Jag är mycket upprörd över den bristande säkerheten. Hennes management är alldeles för upptagna med att räkna alla pengar som Susan har dragit in i stället för att se över hennes säkerhet, säger John uppgivet till The Sun.

– Susan är en massiv världsstjärna och behöver bättre skydd. Ni minns ju vad som hände med John Lennon. Det är verkligen oroande, säger John Boyle och syftar på den brutala avrättningen av John Lennon på öppen gata i New York.

 

Kommentera
Kopiera länk
Dela