Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

'NSync återförenas

Nöje | 26/11/2008 23:22

Åtminstone om man ska tro en av de forna medlemmarna - Lance Bass.

Alla ni 'NSync-fans där ute kan sluta drömma er tillbaka. Till åren då Justin Timberlake hade korkskruvslockar och hitsingeln "Bye, Bye, Bye" toppade listorna. Åtminstone om man ska tro den forne pojkbandsmedlemmen Lance Bass.

– Det är definitivt en möjlighet. Vi är som bröder - det är perfekt, säger han till In Touch och menar att en återförening av pojkbandet 'NSync är nära. Något han snackat om en hel del på sistone så det är många som tvivlar. Men tålamod är en dygd som man säger.

– Det öppnas så många möjligheter just nu. Det snackas om att sätta ihop ett album nästa år men jag skulle helst göra det med 'NSync. Så vi kommer definitivt att prata om det, säger Lance Bass enligt In Touch.

Uppenbarligen har man sneglat på framgångarna för återförenade New Kids on The Block. Men om Justin Timberlake som skapat sig en flygande karriär är med på tåget är en annan fråga. De övriga tre medlemmarna har antagligen inget bättre för sig.

Skrivet av: