Lady Gaga: Tack Aguilera!

Är glad över att Christina Aguilera kopierade hennes stil rakt av - och därmed gjorde att Gaga fick mer uppmärsamhet.


Musikkarriären hade inte kunnat börjat bättre för Lady Gaga. 22-åringen blev kändis över en natt med hitsingeln Just Dance tidigare i år. Inte nog med det, en av världens mest kända sångerskor kopierade hennes stil rakt av, skandalrubriker skapades och Gaga var plötsligt ett namn att räkna med i branschen.

Plötsligt dök båda blondinerna upp i exakt samma skarpa lugg, röda läppar och eklektiska klädstil.

Tidigare har Christina Aguilera nekat till anklagelserna om att hon skulle ha kopierat Gagas stil, och menar att hon knappt visste vem Lady Gaga var.

Såhär säger Gaga om stilbråket:

– Det var riktigt smickrande när det hände. Hon är en sån stor stjärna och om någonting borde jag skicka henne en bukett med blommor, eftersom inte många i Amerika visste vem jag var innan det hände, säger Gaga till Popcrunch.

– Det satte mig verkligen på kartan, fast än jag självklart inte vill mig ihågkommen för Aguilera-skandalen. Jag hyser inget agg mot Christina alls. Vad det visade mig var, att även om jag bara funnits på den kommersiella marknaden i sju eller åtta månader, har bilden av mig fastnat på irisen på mina fans.

En smula skymt av hybris går att utläsa från Gaga:s uttalande. Lyckligtvis inser hon vilken uppmärksamhetsboost Aguilera skapade åt henne och väljer att inte skapa bråk i Hollywood.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!