Chris Browns problem med nakna fans

Två spritt språngande nakna tjejer gömde sig under scenen.


Chris Brown är en stor tjejfavorit, trots att han dejtar stjärnskottet Rihanna. Så stor, att fansen gärna slänger av sig ett plagg eller två under konserterna.

Men två fans gick lite väl långt, och tog av sig alla kläder. Helt nakna gömde de sig under scenen där Chris skulle uppträda.

– Jag skulle göra iordning mig för showen. Meningen var att jag skulle bli hissad upp från under scenen. För att kunna göra det var jag alltså tvungen att gå dit. När jag var därnere mötte jag till min förvåning två nakna kvinnor. Jag tror att någon av killarna som jobbar i mitt scenteam lät tjejerna stå där för att skrämma mig, säger han till Female First.

Antingen för att skrämma honom, eller så ville de bara visa sin uppskattning. Chris Brown borde inte se de nakna tjejerna som något problem, eftersom de galna tjejefansen är den stora anledningen till att han vuxit sig så stor i USA. Dessutom slänger han gärna av sig sin tröja på scen - till mångas förtjusning bör tilläggas.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jon Bon Jovi kan ha gett sin sista konsert

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.

Lennon och McCartneys söner har en låt ihop

Lennon och McCartney är här med ny musik. Fast denna gång handlar det inte om John och Paul, utan om sönerna Sean och James.

Ger ut "sista boken" om mordet på Olof Palme

1 timme sedan
Mängder av böcker har skrivits om mordet på Olof Palme. Men nu kommer "den sista".

Tommy Myllymäki avslöjar: Det är det äckligaste jag ätit i Sveriges mästerkock

1 timme sedan
Som jurymedlem i "Sveriges mästerkock" på TV4 får Tommy Myllymäki smaka både det ena och det andra. Nu avslöjar han det värsta som serverats i tävlingen. – Det luktade inte bra, säger han till Jönköpings-Posten.

Rickard Olsson före och efter hårda träningen: "Har sexpack"

2 timmar sedan
Rickard Olsson har legat i hårdträning med powerwalks, många timmar på gymmet och periodisk fasta. Tränings och kostupplägget Rivstart har minst sagt gett resultat. Sexpacket är på plats och energin är på topp. Men det är inte den enda anledningen till att Rickard Olsson har skippat soffan till förmån för gymmet.