Chris Browns problem med nakna fans

Två spritt språngande nakna tjejer gömde sig under scenen.


Chris Brown är en stor tjejfavorit, trots att han dejtar stjärnskottet Rihanna. Så stor, att fansen gärna slänger av sig ett plagg eller två under konserterna.

Men två fans gick lite väl långt, och tog av sig alla kläder. Helt nakna gömde de sig under scenen där Chris skulle uppträda.

– Jag skulle göra iordning mig för showen. Meningen var att jag skulle bli hissad upp från under scenen. För att kunna göra det var jag alltså tvungen att gå dit. När jag var därnere mötte jag till min förvåning två nakna kvinnor. Jag tror att någon av killarna som jobbar i mitt scenteam lät tjejerna stå där för att skrämma mig, säger han till Female First.

Antingen för att skrämma honom, eller så ville de bara visa sin uppskattning. Chris Brown borde inte se de nakna tjejerna som något problem, eftersom de galna tjejefansen är den stora anledningen till att han vuxit sig så stor i USA. Dessutom slänger han gärna av sig sin tröja på scen - till mångas förtjusning bör tilläggas.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

1 timme sedan

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

2 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

2 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

3 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

3 timmar sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

3 timmar sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...