Den 26 april finns albumet tillgängligt i en tidningskiosk eller skivbutik nära dig.
1 av 2
Den 26 april finns albumet tillgängligt i en tidningskiosk eller skivbutik nära dig. - Foto: Peter Gehrke
The Ark släpper magasin med sitt nya album In full regalia.
2 av 2
The Ark släpper magasin med sitt nya album In full regalia. - Foto: Henrik Montgomery / Scanpix

The Arks nya album: snart i tidningskiosken

"Det går inte att köra på som på 1990-talet."


Den 26 april släpper The Ark sitt nya album In full regalia. Självklart gör bandet det på sitt egna sätt. Plattan kommer nämligen att säljas tillsammans med bandets egna magasin. Tidningen och skivan kommer finnas att köpa i tidningskiosker och skivbutiker över hela landet.

– Alla borde ha lärt sig att man måste ge skivköparna något mer än bara musik. Det här är helt nytt. Det går inte att köra på som på 1990-talet. Man måste bjuda skivköparna på något extra om man förväntar sig att de ska betala för det, säger Ola Salo till Aftonbladet.

I magasinet kommer man att kunna läsa bandets egna historier om karriären och speciella händelser och det kommer även finnas en del fotoreportage.

Bandet har haft en paus sedan 2007, men den har varit välbehövd för bandet.

– Under det här uppehållet fick alla fokusera på sina liv vid sidan av bandet. Det är viktigt att göra det emellanåt. Jag hann bli ordentligt sugen på att spela med bandet igen. När man hela tiden är uppe i en snurr kan man bli ganska trött och då är det inte roligt längre, säger Ola Salo vidare till Aftonbladet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!