1 av 3
2 av 3
3 av 3

Erykah Badu naken i nya videon

Går längst gatan och klär av sig plagg efter plagg.


Sångerskan Erykah Badu släppte nyligen videon till sin singel Window Seat. Och det dröjde inte länge innan videon skapade stora rubriker.

Sångerskan ses nämligen gå längst en gata samtidigt som hon klär av sig plagg efter plagg. Till sist är hon helt naken - och blir skjuten, liggande i en folkmassa.

Även olika meddelanden dyker upp i videon, i form av orden "evolving" och "groupthink".

Det är nu många som undrar vad som egentligen är tanken bakom videon och sångerskan själv menar att det kort och gott handlar om att annorlunda saker skrämmer oss, skriver Kingsize Magazine.

Videon filmades i en enda tagning i full offentlighet. Mannen som följde efter sångerskan och plockade upp hennes kläder var inte en del av hennes produktion.

"Window Seat filmades i gerilla-stil. Inget crew, one-take, inget fancy filmset, ingen förvarning. Två minuter i downtown Dallas, och vi sprang utav bara helvete...Folket som råkade komma med i videon försökte så gott de kunde att ignorera mig. LOL. Undantaget var killen som plockade upp mina kläder. Människorna som inte fångades upp avkameran ropade till mig: Detta är ett offentligt ställe! Du borde skämmas! Ta på dig kläderna!" skriver sångerskan på sin Twitter.

Window Seat:

 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!