Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är de fulaste omslagen

- 23/09/2008, 10:41 -

Kassa dansband har blivit specialister på fula omslag. Nyheter24 har bilderna på de värsta.

Det var tiden innan Photoshop. Tiden innan modebloggare. Tiden då de arma artisterna inte hade någon personlig stylist att vända sig till när skivomslag skulle produceras. Resultatet blev som väntat. Katastrofalt.

Trots att bandens storhetstid definitivt är över kan du fortfarande hitta de fula omslagen. Speciellt på loppisar. Där kan de inhandlas för en billig peng. Men du blir förfärad. Vad är det du ser?

Stärkta flanellskjortor. Skrikiga kavajer med axelvaddar. Med stela leenden ställer de upp på rad och poserar framför en usel fotograf. Vedervärdiga miljöer där grå himmel och vattenpölar hör till vanligheterna. Blixten går av och den horribla bilden är förevigad för all framtid. Nyheter24 tror att dessa bilder under många, många år framöver kommer förlöjligas.

Vill du se mer? Gå in på bloggen Katastrofala Omslag. Där finns det mer för dig som suktar efter riktigt gräsliga omslag.

Skrivet av: