Svira som stjärnorna - vinn den ultimata förfesten

Allt du behöver göra är att skapa en förfestslista - och skicka in den till oss.


Det här är juryn:

Dregen: En av de mest inflytelserika artisterna inom svensk hårdrock. Han är också frontfigur för bandet Backyard Babies och har även varit gitarrist i Hellacopters.

Dennis M: Dennis Maglick är en 20-årig kille med ett stort intresse för stil och hälsa. Dennis driver en av Sveriges största bloggar och jobbar även som modell till och från.

Petter: Svensk hiphopmusiker som hängt med länge. Han har under det senaste decenniet legat bakom ett gäng hitlåtar och är nu högaktuell med den nya albumet En räddare i nöden.

Erika Johnson: Erika är it-tjejen som är känd som modell, programledare och skådespelerska. Hon har även varit med i Paradise Hotel. Dessutom ses hon ofta på klubbarna runt Stureplan.

Lazee: Sveriges nya stjärnskott inom hiphop. Sedan debutalbumet Setting Standards 2008 har han blivit nominerad till fyra svenska Grammis.

Nu har du chansen att vinna den ultimata förfesten för dig och tio av dina vänner.

Allt du behöver göra är att skapa en förfestslista, skicka in Spotifylänken till oss och skriva en kort motivering om varför just du ska vinna.

Men du får snabba på - den 31 maj går de tio spellistor med flest röster till final, där en jury utser en slutlig vinnare.

– Vi letar efter attityd, originalitet och framför allt talang, säger jurymedlemmen Lazee till Nyheter24.

1:a priset? En exklusiv svit på Story Hotel vid Stureplan i centrala Stockholm, där it-tjejen Erika Johnson står för musiken. Sedan bär det av till en klubb  - i limousine - där ni självklart går före i kön. Där väntar ett reserverat VIP-bord och sedan fortsätter festen.

Men om du inte vinner har du fortfarande chansen att kamma hem riktigt coola prylar. Spellistorna som hamnar på 2:a-10:e plats finner nämligen ett kit från Bruno Banani, som bland annat innehåller en parfym, solglasögon och underkläder.

Erika Johnson, som även sitter i juryn och bloggar på Nyheter24, skulle välja nostalgiska låtar på sin förfestslista om hon själv fick välja.

– Det var sjukt länge sen jag var på en ordentlig förfest, brukar bli mer efterfest och då blir det mycket Dj Tiesto, hiphop, country, Mauro Scocoo och The knife. Allt, blir det helt enkelt, men på en förfest skulle jag nog köra gamla låtar som de körde på Kharma. Typ I Need a Miracle, säger Johnson till Nyheter24.

Skicka in ditt bidrag nu! Klicka här för att tävla.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!