Lördag 1 Okt
Stockholm

Låt Katy Perry behålla priset

Det var en riktig galachock när Perry gick upp på scen fast hon inte vann.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Prisskandalen i Cannes har nästan lättat. Nu kommer kritiken mot galan och värden Nikos Aliagas. "Låt Perry behålla priset", skriver ett fan. I kommentarerna på bloggar och på forum skriver fansen att man inte kan ta tillbaka ett pris.

Det har inte direkt varit prisregn över Katy Perry innan. Showflickan får ständigt nya nomineringar på flera internationella galor. Innan NRJ var det enda hon vunnit MTV-priset för "årets nykomling".

I helgen på Frankrikes största musikgala, NRJ Awards i Cannes, fick Perry priset hon så gärna vill ha: en hyllning till hennes stora hit I kissed a girl som blev "årets låt". Det var en rörd Perry som höll tacktal. Särskilt då NRJ röstas fram av fansen själva. Fast fansen hade ju valt Rihanna.

När aftonens värd Nikos Aliagas i slutet gick ut med att allt var ett misstag blev det en enorm pinsamhet. Trots att Katy Perry fick "bästa internationella album" måste det ses som ett tröstpris i jämförelse.

Den stora förnedringen ligger i att hon måste lämna tillbaka priset. Ursäkten var rätt ringa.

– Vi är hemskt ledsna men vi begick ett misstag. Det var inte Katy Perry som skulle ta emot bästa internationella låt, utan Rihanna för Disturbia. VI hoppas att Katy Perry inte blir upprörd och vi ber om ursäkt till alla fans som röstade på dem. Fel namn fanns i kuveret, sa Nikos Aliagas skriver Channel News Asia.

Prisutdelningen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.