Låt Katy Perry behålla priset

Det var en riktig galachock när Perry gick upp på scen fast hon inte vann.


Prisskandalen i Cannes har nästan lättat. Nu kommer kritiken mot galan och värden Nikos Aliagas. "Låt Perry behålla priset", skriver ett fan. I kommentarerna på bloggar och på forum skriver fansen att man inte kan ta tillbaka ett pris.

Det har inte direkt varit prisregn över Katy Perry innan. Showflickan får ständigt nya nomineringar på flera internationella galor. Innan NRJ var det enda hon vunnit MTV-priset för "årets nykomling".

I helgen på Frankrikes största musikgala, NRJ Awards i Cannes, fick Perry priset hon så gärna vill ha: en hyllning till hennes stora hit I kissed a girl som blev "årets låt". Det var en rörd Perry som höll tacktal. Särskilt då NRJ röstas fram av fansen själva. Fast fansen hade ju valt Rihanna.

När aftonens värd Nikos Aliagas i slutet gick ut med att allt var ett misstag blev det en enorm pinsamhet. Trots att Katy Perry fick "bästa internationella album" måste det ses som ett tröstpris i jämförelse.

Den stora förnedringen ligger i att hon måste lämna tillbaka priset. Ursäkten var rätt ringa.

– Vi är hemskt ledsna men vi begick ett misstag. Det var inte Katy Perry som skulle ta emot bästa internationella låt, utan Rihanna för Disturbia. VI hoppas att Katy Perry inte blir upprörd och vi ber om ursäkt till alla fans som röstade på dem. Fel namn fanns i kuveret, sa Nikos Aliagas skriver Channel News Asia.

Prisutdelningen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

1 timme sedan

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

2 timmar sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

2 timmar sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

2 timmar sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

3 timmar sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

3 timmar sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.