Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

The Killers till Hultsfred

Nöje | 20/01/2009 15:15

Det allra mest önskade bandet kommer till den krisdrabbade festivalen.

De stod högst upp på arrangörernas önskelista, och när de på sajten frågade festivalbesökarna vilket band de helst ville se så kom de etta där också.

Amerikanska The Killers är klara för sommarens Hultsfredsfestival, och det får nog ses som en riktig drömbokning för festivalen som haft problem med mindre publik de senaste åren.

Las Vegas-bandet är omåttligt populärt med hitsinglar som "Human" och "When You Were Young", och deras tredje och senaste album "Day & Age" blev nyligen utsedd till årets bästa album av amerikanska musiktidningen Rolling Stone.

Spelningen på Hultsfredsfestivalen blir The Killers enda i Sverige denna sommar. Hultsfredsfestivalen är i år senareflyttad och går av stapeln 8-11 juli. Bland de tidigare klara bokningarna hittar man svenskar som Anna Ternheim, Timbuktu och inte minst Lars Winnerbäck som ska uppträda samtliga av festivalens fyra dagar.

The Killers "Human":

Skrivet av: