1 av 8
- Foto: All Over Press
2 av 8
- Foto: All Over Press
3 av 8
- Foto: All Over Press
4 av 8
- Foto: All Over Press
5 av 8
- Foto: All Over Press
6 av 8
- Foto: All Over Press
7 av 8
- Foto: All Over Press
8 av 8
- Foto: All Over Press

Lady Gagas nya show – lik på scen

Glöm Michael Jacksons Thriller – Lady Gaga vill ha riktiga lik på scen. OBS: Varning för starka bilder.


Lady Gaga drar världen runt med sin succéturné Monsters Ball. Gaga är känd för sina vilda scenshower, men frågan är om hon inte nått rock bottom nu. Till spelningen i Las Vegas, som äger rum i mars 2011, har Lady Gaga nu bett den tyska anatomen och konstnären Gunther von Hagens att göra inslag till spelningen, skriver The Sun idag. Gaga och Gunther har mejlats och planerar ett möte i New York för att diskutera det hela.

– Det vore verkligen bra för henne att toppa den här turnén med något som ingen tidigare har gjort – att använda sig av döda kroppar på scenen, som en del av en konsert, sade en källa till The Sun.

Gunther von Hagens gjorde sig ett namn med sin utställning Body World, där döda människokroppar visas upp i olika ställningar.Gunther von Hages signum kallas för plastination och går ut på att ersätta likens kroppsvätskor med silikon. Gunther von Hagens utställningar har setts av över 26 miljoner människor över.

OBS: Varning för starka bilder!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

1 timme sedan

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.