Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Justin Bieber slår Lady Gaga på Youtube

1 av 2

All Over Press

2 av 2

All Over Press

Nöje | 23/07/2010 15:07

Nu är han äntligen störst på videosajten. Och som han har kämpat.

Den 16-åriga musikfenomenet Justin Bieber är nu störst på videosajten Youtube med videon Baby. I flera dagar har han nämligen slagits med artisten Lady Gaga om platsen som mest spelade video:

– Nu är jag nummer ett, det är härligt. Det är fantastiskt att veta att jag började på YouTube och nu har jag den mest spelade videon. Det är alla mina fans som kollar på videon hela tiden, därför är jag störst, säger Bieber till Expressen.

Bieber inledde sin karriär på just Youtube. Efter att man lagt upp hans framträdanden dröjde det inte länge innnan både stjärnorna Justin Timberlake och Usher frågade om de fick jobba med honom.

Valet föll på Usher.

– Jag älskade det. Det var galet när både Justin och Usher ville ha mig. Det var upp till min manager att välja, det blev lättare för mig. De är båda grymma artister och det är en dröm som slagit in, tillägger 16-åringen för Expressen.