Popstjärna erkänner sex med tonårspojkar

Discostjärnan betalade småkillar för att ha sex i en garderob.


Basisten och producenten Richard Finch, mest känd som tidigare medlem i KC and the Sunshine Band, har dömts till sju år i fängelse efter att han erkänt att han har haft sexuellt umgänge med tonårspojkar i åldrarna 13-17 år, skriver Huffington Post.

Richard Finch, 56, tog helt och fullt på sig ansvaret för sina handlingar och bad om ursäkt till domaren och tonårspojkarna. Han berättade i rätten att han inte mindes mycket eftersom han var alkoholpåverkad.

Den flerfaldige Grammyvinnaren Richard Finch arresterades i mars efter att en pojke anmält popstjärnan. Finch ska bland annat ha betalat en 15-årig pojke 800 kronor för att utföra sexuella handlingar i en garderob där Finch förvarade sin gitarrer.

– Musikindustrin handlar bara om sex och droger. Om du berättar det här för dina föräldrar så kommer de att freaka ut. De är äldre och förstår inte den här branschen, ska Richard Finch ha sagt.

Richard Finch spelade bas i discobandet KC and the Sunshine Band som är mest kända för sina hits Shake Your Booty, Get Down Tonight och That's the Way (I Like It).

VIDEO: KC and The Sunshine Band – That's the way I like it

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!