Söndag 9 Maj
Stockholm

Whitney är tillbaka

Den skandalomsusade stjärnan gjorde bejublad comeback på scen i går.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Whitney Houston är tillbaka. Efter år av skandalkantade historier fyllda av drogproblem, sjukdomar och bråk med maken Bobby Brown så kom superstjärnan verkligen tillbaka till slut.

Ryktena har varit många, och det var nog många som tvivlade in i det sista på om hon skulle dyka upp. Men så stod hon där, på scen på den privata förfesten till årets Grammy Award.

Festen, som arrangeras varje år av musikmogulen Clive Davis, hölls på ett exklusivt hotell i Beverly Hills och på den extremt kändistäta gästlistan fanns namn som Duffy, Prince, Rihanna, P Diddy, Sheryl Crow, Paul McCartney, Quincy Jones, Kate Perry, Rod Stewart, Kanye West och Miley Cyrus. För att bara nämna ett fåtal av alla världsartister på plats.

Men kvällens obestridligt största stjärna var ändå Whitney Houston.

45-åringen gick upp på scen iklädd en leopardmönstrad klänning, stora guldörhängen och sjöng ett medley av sina monsterhits I Will Always Love You, It's Not Right But It's Okay och I'm Every Woman.

Rösten håll kanske inte samma ypperliga klass som under sin storhetstid, men den lät ändå frisk, trots att den dränktes av såväl bandet som körsångerskor och inte minst den jublande publiken som sjöng med högt i Whitneys låtar, skriver USA Today.

Whitney Houston "It's Not Right But It's Okay" live på en tidigare Grammygala:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela