Söndag 18 Apr
Stockholm

"Jag var inte värd priserna"

Tycker att MTV:s pris borde gått till tidigare musikvideos.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det går bra för Britney Spears. Comeback-stjärnan lyckades haffa tre statyetter vid den senaste musikgalan anordnad av MTV. Men tvåbarnsmamman avslöjar i en radiointervju att hon gärna hade sett att priserna kom tidigare. Själv anser hon inte att hon var värd priset "Årets musikvideo":

– Det är en cool video, men jag anser verkligen att jag har gjort musikvideos tidigare som är långt mycket bättre än den här. Jag var verkligen chockad över att ha vunnit priserna.

Rykten går om att musikkanalen MTV gav Spears de tre åtråvärda statyetterna som plåster på såren för hennes kritikersågade framträdande på galan förra året.

Vidare avslöjar superstjärnan glatt att hon planerar en världsturné nästa år. Singeln "Womanizer" har redan läckt på nätet och skapat en stor hajp bland fansen världen över.

– Det är en riktigt cool låt. Jag gillar det faktum att den är så stärkande för tjejer eftersom den i princip säger "Vi vet vad ni gör". Det handlar om killar som är otrogna mot andra tjejer och det är en lovsång till tjejer.

Kanske pratar Britney om egen erfarenhet då både ex-mannen Kevin Federline och lillasyrran Jamie Lynns ex avslöjats som otrogna av skvallerpressen.

Lyssna på nya singeln "Womanizer" av Britney Spears:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela