Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pet Shop Boys jagar manliga dansare

Nöje | 12/02/2009 21:28

Kräver 50 orientaliska män till uppträdandet på Brit Awards.

Pet Shop Boys har problem

Till uppträdandet på den stora Brit Awards-galan nästa onsdag har den legendariska popduon krävt inte mindre än 50 stycken orientaliska dansare.

– De har sagt till ledningen att de inte nöjer sig med något mindre än så, vilket har skapat full panik bakom kulisserna eftersom det endast är sex dygn kvar till framträdandet.

Det är inte första gången som Londonduon stjäl showen på Brit Awards.

1994, tog Neil Tennant och Chris Lowe över scenen med en 200 man stark kör, som sänktes ner från scen med hjälp av lyftkranar.

Det har också ryktats om att Pet Shop Boys planerar att uppträda med The Killers efter att de hämtat sitt pris, men även om Tennant erkänner att de kommer få sällskap på scen så förnekar han att det skulle bli av Are We Human-rockarna.

– Det ryktet är påhittat. Det kommer vara två gäster i vårt uppträdande, men jag vill att det ska bli en överraskning vilka det är, säger Neil Tennant enligt Female First.

Pet Shop Boys nya singel "Love, etc", släpps 16 mars:

"Being Boring" från 1990, med en ung Eagle-Eye Cherry som androgyn dansare:

Skrivet av: