Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu osäkrar Sebastian Ingrosso stan

1 av 3

All Over Press

2 av 3

All Over Press

3 av 3

All Over Press

Nöje | 18/03/2011 16:26

Swedish House Mafia-stjärnan Sebastian Ingrosso intar Münchenbryggeriet.

Den här helgen tar jetset-dj:n Sebastian Ingrosso och hans magiska fingrar över Stockholm. Ingrosso, som tillsammans med Axwell och Steve Angello utgör Swedish House Mafia, gör två helt utsålda kvällar Münchenbryggeriet.

Fredag den 18 mars och lördag den 19 mars kommer hitmaskinen Ingrosso att mangla ut dansmusik som förmodligen kommer få de tusentals gästerna att dansa sig blodiga och svettiga. För att orka de timlånga dj-passen har Ingrosso ett gammalt och väl beprövat knep.

– Man får supa, och funkar inte det så får man supa lite till, berättar han i en intervju med Dagens Nyheter.

Ingrosso, som föddes i Grahamstown, Sydafrika, men har växt upp i Solna, räknas till ett av toppnamnen inom housemusiken och både hans namn och Swedish House Mafia är miljonindustrier. Ingrosso tjänar enligt sig själv "extremt bra", men vill i en intervju med Helsingborgs Dagblad inte kommentera huruvida han har råd att gå i pension redan eller inte.

Det här visste du (förmodligen) inte om Sebastian Ingrosso:

  • Att han har en beef med Andreas Kleerup.

"I wonder why aspiring producer @Axwell doesn't step out of the closet and talk about his homosexuality ?it could help young dj's i think", skrev Kleerup på sin Twitter efter att Axwell . Varpå Sebastian Ingrosso kontrade med svaret: har du läst boken mitt liv i gips?

  • Det ryktas att Swedish House Mafia fick en miljon svenska kronor för varje dj-gig på nattklubben Pacha på Ibiza...
  • Att Ingrosso har en Madonnaikon tatuerad på armen.
  • Att Ingrossos pappa startade ett skivbolag för dansmusik redan 1989.

VIDEO: Swedish House Mafia Vs Tine Tempah – Miami 2 Ibiza

VIDEO: Se Ingrosso i dokumentären Take One (vad som kallas för housevärldens Spinal Tap)