Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Maggio dissar Tommy Nilssons sexlåt

- 13/04/2011, 10:47 -
1 av 2

Tor Erik Schrøder / SCANPIX NORGE / SCANPIX

2 av 2

Jurek Holzer / SvD / SCANPIX

Veronica Maggios nya singel har gjort succé - men att sjunga om sex är inte det lättaste. Och nu höjer sångerskan ett varnande finger för hur man absolut inte ska göra.

Under onsdagen släpps musikvideon till Veronica Maggios succésingel Jag Kommer - en låt med ett dubbelt budskap som fått många att spetsa öronen.

Maggio berättar att hon ville skriva en låt som handlar om hur en romans börjar:

– Jag har skrivit så mycket om när kärleken tar slut så jag ville skriva om hur det börjar. När man har insett att man är kär och stressen över att komma dit, inte bara det sockersöta. Det är kul att det finns en extra botten också, säger hon till Aftonbladet.

Men vad låten egentligen handlar om tycker Veronica att man får avgöra själv:

– Att hålla på att plocka isär poptexter är inte så givande. jag gillar att leka med språket, menar 30-åringen, enligt Aftonbladet.

Att sjunga på svenska är Veronica van vid. Men att sjunga om sex på svenska är en helt annan femma. Och där har sångerskan ett skräckexempel på hur man absolut inte ska gå tillväga:

– Man kan använda Tommy Nilssons "Vill du ha sex med mig" som en mall för hur man inte ska göra. Det är bättre att antyda och säga lite mindre, tillägger hon för Aftonbladet.

Den 27 april släpps Veronica Maggios nya album Satan i Gatan.