1 av 2
2 av 2
- Foto: AP Photo/Keystone/Steffen Schmidt

Quetzala: Bieber-fansen borde skaffa ett liv

Quetzala Blanco har tröttnat på Justin Bieber-fansen.


Ingen av de här småtjejerna och småkillarna kan vara en dag över tretton. De är beväpnade med plakat, likadana solbrillor som Justin Bieber har och efter ett tag inser jag att de faktiskt försöker sjunga Biebers kastrathitlåt Baby – men mest är det gutturala läten som försöker imitera en av världens absolut mest överskattade låtar.

Så vi har alltså mitt i centrala Stockholm år 2011 en Justin Bieber-demonstration men ett enda mål – att få Justin att göra ett pit stop i Sverige under sin världsturné.

300 totalt hispiga tonåringar som osäkrade Sergels Torg med sina fåniga danser och fjantiga sånger. Polis fick visst kallas till platsen – så det är sånt våra skattepengar går till nu för tiden. Aja. Massa småbrats som vill se en pottfrilla på scen til varje pris.

Men det som verkligen bekymrar mig är de här ungdomarnas brist på liv. Tänk ändå – 300 tjejer och killar som aldrig har varit hungriga. Som tydligen aldrig hört en bra låt. Som förmodligen aldrig behövt kämpa för ett skit. Demonstrera för att få hit Justin Bieber? Snälla. Sverigedemokraterna, kom tillbaka, allt är förlåtet. 30 november-marschen likaså. Och Reclaim the streets, snälla jag saknar er så jag går sönder nu.

Den här generationen ska väl vara upptagen med att dricka smuggelsprit, testa cannabis i en park, försöka öppna upp någon inkörsport, tjuvröka, snatta smink och bli av med oskulden med nåt jävla ras och göra annat som man ska ångra resten av sitt liv och berätta för sina barnbarn. För helt ärligt, hur coolt låter det här:

– Ja mina älskade barnbarn, jag minns det som att det var igår. Jag demonstrerade för att få hit en liten fjolla som jag inte minns vad han heter längre.

Well, nu är den här krönikan slut och jag ska skynda mig och skaffa skyddad identitet och hemlig adress.

 

SE VIDEO!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

1 timme sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

2 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

idag 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...