Camilla Gervide
Camilla Gervide

Parkduvor lär sig snabbare än vissa kändisar

KRÖNIKA. Jag slutar aldrig förvånas. Det började redan 2005 när en våg av panik sköljde över Hollywoodcelebriteter. Paris Hiltons sidekick-telefon hade blivit kapad. Hackad. Overtaken. 


Kalla det vad du vill, men som av ett trollslag så låg hela Hollywoods kändiselits telefonnummer ute på nätet för vem som helst att få tag på. Givetvis tillsammans med Paris egna, högst privata filmer och bilder.

Det var bilder på girl on girl-action. Det var Paris och hennes vänner som umgås, dricker te och snortar kokain och det var andra, mycket avklädda bilder på fröken Hotellkedja herself.

Det var med andra ord julafton i Hacker-republic. Detta var 2005.

Har folk inte lärt sig någonting?

Jag hoppas i mitt stilla sinne att alla dessa läckta kändisbilder och videos av avklädd natur är av misstag och av någon som vill jävlas.

För inte har vi väl kommit till den punkten där bästa genväg till storslaget kändisskap är att själv läcka bilder på sin kakburk till Perez Hilton?
 

Ta Chris Brown som exempel. Nakenbilderna på honom var ju mer skräckinjagande än någonting annat. Han såg ju för tusan ut som ett trebent kamerastativ. 45 cm dolme liksom. Den fick ju knappt plats på bilden. Han fick backa ett steg för att lyckas med konststycket.
 

Hade jag varit Rihanna och mottagit den bilden i ett plingande mms på telefonen så hade jag sprungit och gömt mig, långt innan han fått chansen att puckla på mig. Men vad gör hon?
 

Hon gillar uppenbarligen det hon ser och tar helt sonika fram sin mobiltelefon och letar upp första bästa spegel, klär av sig och börjar posera. Klick. Klick. Klick. Mms’et rasslar i väg till Chris Brown som i sin tur på något olyckligt vis lyckas läcka det till media efter att förhållandet tagit slut.

Det händer. Om och om igen. Par som lovat varandra trohet i äkta Hollywood-anda, dvs efter 10 dagars bekantskap, fotograferar bilder, spelar in videos som sen skickas över etern utan en tanke på konsekvenserna och när relationen sen tar slut blir dom chockerade över att deras bilder ligger ute till allmän beskådan på nätet.
 

Helluuuuuu?


Ta lärdom av historien, mina damer och herrar. Låt det nakna stanna i sovrummet om du är en världs-stjärna….eller egentligen vem som helst men vem fan vill se Jonny-52 i Konsumkassan i en avklädd situation?


Låt din smula stanna på din mans näthinna istället för i ett mms och om du nu nödvändigtvis går i gång så mycket på att fotografera dig själv i födelsedagsdräkten , utelämna din vackra nuna.

Det är veckans heta tips från coachen.

Senaste nytt

Disneys "Önskan" hyllar hundraåring

Europaturné för Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso ger sig ut på Europaturné i vår. Med start i Hamburg åker han ut på vägarna i bland annat Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien och Storbritannien.

TV4 ändrar Bonde söker fru – så blir nya programmet: "Vi går ett steg längre"

Nu letar castinteamet som ligger bakom Bonde söker fru efter en helt ny yrkesgrupp. Och ingen har kunnat gissa sig till vilken det är.

Ny festival satsar på schlager

I maj är det premiär för en ny festival på Stockholms stadion. Under endagsevenemanget Drömmen avlöser schlagerstjärnor som Carola, Charlotte Perrelli och Army of Lovers varandra.

McCartneys gitarrist död

1 timme sedan
Musikern Denny Laine är död. Den brittiske multiinstrumentalisten slog igenom i bandet The Moody Blues på 1960-talet, ett band som fick en hit med låten "Go now".

Hooja och Stenström till "Musikhjälpen"

2 timmar sedan
Hooja blir första gäst när "Musikhjälpen" drar i gång på SVT och i Sveriges Radio nästa vecka. Skogsdisco-duons liveframträdande följs under programmets premiärkväll av Cornelia Jakobs, enligt ett pressmeddelande från SR.