Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Blind man fick sitt livs upplevelse - spelade med U2

Blind man fick spela med U2
1 av 3

U2

All over press

2 av 3

All over press

3 av 3

All over press

Nöje | 05/07/2011 09:24

Under en konsert i går tog U2 plötsligt upp ett fan på scen. Mannen fick sedan spela en låt för att hedra sin fru.

USA: Det är tradition att U2 avslutar sina konserter med att spela "Moment of Surrender" under deras världsturné "360". Men sent i går fick publiken i Nashville en överraskning.

Sångaren Bono såg en blind man hålla i en skylt med budskapet att han ville spela en låt för sin fru. Efter att Bono uppmanat honom att komma upp på scen fick den nervösa mannen en gitarr.
– Vad vill du spela? Kan någon fixa en gitarr till den här killen, sa Bono.

Den blinda mannen började sedan spela "All I want is you". Först var det bara Bono som sjöng till mannens kompande men snart anslöt bandet och gav publiken en mäktig avslutning på konserten.
– Den här killen är min svåger. Bono har varit hans hjälte i flera år och han har tidigare berättar för mig att det är U2's musik som fått honom att klara av att gå igenom att han är blind. Det här var hans livs bästa händelse, skriver en person i kommentarsfältet på Youtube.

Spana in allt i filmen nedan.

Gillar du U2?
U2
U2