Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dirty Pretty Things splittras

Nöje | 01/10/2008 18:23

Vill inte kommentera varför.

Nu splittras bandet - igen. Brittiska rockarna Dirty Pretty Things formades för tre år sedan i spillrorna av gamla bandet The Libertines. Dåvarande sångaren och bråkstaken Pete Doherty som dejtade Kate Moss lämnade då Libertines till förmån för ännu bråkigare Babyshambles.

Men nu har inte ens bandet lyckas hålla ihop trots att den knarkande ex-sångaren är ute ur spelet. I ett brev till musiktidningen NME förklarar de att bandet splittrats. "Det är med stor sorg som vi utannonserar splittringen av Dirty Pretty Things. Det har varit tre strålande år vilka vi alla skulle vilja uppleva igen, men det är tid för oss att pröva på nya saker".

Vad för påhitt bandmedlemmarna har hittat på avslöjar de desvärre inte. Till alla brittiska fans lycka fortsätter bandet att slutföra sin turné i Storbritannien i höst.

"Ett hjärtligt tack till alla som gjorde oss till vad vi blev, kärlek till er och vi ses på turnén", avslutar bandet sitt avskedbrev.

Se Dirty Pretty Things största hit, "Bang Bang Video":

Skrivet av: