Vinn drömmen med Red Bull Bedroom Jam

Nu är Red Bulls succéformat tillbaka - och du har chansen att vinna.


Har du ett garageband som ännu väntar på att slå igenom? Känner du att Idol och True Talent inte är något för dig. Då borde du ställa upp i Red Bull Bedroom Jam och ta genvägen till framgång.

Red Bull Bedroom Jam är en tävling för musikentusiaster, up-and-coming artister och band. Man ger unga talanger vingar och möjlighet att ta klivet vidare genom att vinna en veckas inspelningstid i Red Bull Studio i London.

Att tävla är enkelt. Du går in på Red Bull Bedroom Jam och laddar upp din hemmagjorda musikvideo. Sen får du hålla tummarna för att juryn - bestående av Anders Wendin, Andres Lokko och Patrik Forshage - går igång på just ditt bidrag.

Varje månad utses en månadsvinnare som får spela live på redbullbedroomjam.se första fredagen kl 18:00 varje månad med start 7 oktober.

Vinner du månadsfinalen kommer Red Bull Bedroom Jam komma hem till dig och stå för all "produktion" och streaming av spelningen.

Men det är inte allt. Den 9 december hålls en final bland samtliga månadsvinnare via en livespelning i Stockholm. Vinnande artist eller band får åka till Red Bull Studios i London för tre dagars inspelning.

Så vad väntar du på? Klicka in dig på redbullbedroomjam.se och förverkliga dina drömmar.

Förra årets vinnare

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!