1 av 3
- Foto: Christine Olsson / SCANPIX
2 av 3
- Foto: Christine Olsson / SCANPIX
3 av 3
- Foto: Christine Olsson / SCANPIX

Lena Ph: "Ville ju inte klä mig i kanindräkten"

Det är dags för Lena Philipssons dag i "Så mycket bättre", och för Nyheter24 berättar stjärnan om sina minnen från inspelningarna. Och det är en viss kanindräkt som hon minns allra mest.


Så mycket bättre

Med Lena Philipsson, Eva Dahlgren, Jason "Timbuktu" Diakité, Tomas Ledin, Laleh Pourkarim, Martin "E-Type" Eriksson och Mikael Wiehe i uppställningen väntas årets "Så mycket bättre" bli en minst lika stor succé som förra året.

Programmet sänds lördagar klockan 20.00 på TV4.

I fjolårets program deltog Barbro "Lill-Babs" Svensson, Lasse Berghagen, Petra "September" Marklund, Petter och Tomas Di Leva tillsammans med Christer Sandelin.

Programmet drog en stor publik och satte rekord med 1 442 000 tittare under Lasse Berghagens avsnitt.

Lena Philipsson har haft en lång karriär. Hon slog igenom 1986, då hon deltog i Melodifestivalen för första gången och sedan dess har hon haft en hel uppsjö med hits. Men det har även funnits dalar i karriären och i programmet berättar hon om hur det kändes att bli sågad av recensenterna.

För Nyheter24 berättar Lena om hur det kändes att öppna upp sig i programmet och berätta om den svåra tiden framför kamerorna.

– Jag kände att det blev på ett bra sätt. Jag tackade ja till programmet eftersom jag kände mig mogen att anta den här utmaningen och jag vågade öppna mig mer än tidigare. Det kändes spännande och jag ville se hur det går.

Blev bombarderad med intryck

I programmet får Lena även lyssna på hur de andra artisterna tolkat hennes låtar - en upplevelse som popstjärnan tyckte var intressant men omtumlande.

– Det var läskigt att ha sin egen dag. Plötsligt låg fokus på mig och jag skulle vara värdinna och hålla låda. Jag behöver lite tid att fundera på det jag jag hör, smälta det lite innan jag vet vad jag tycker. Man blev bombarderad med intryck. Det var intressant men väldigt omtumlande.   

 "Det var bara att kliva i den där dräkten"  

Men det ögonblick som Lena minns främst under veckan med gänget var när Eva Dahlgren ville klä deltagarna i kanindräkter.

– Då kände jag: ”Nej, jag vill inte! Jag orkar inte!”. Men det var bara att kliva i den där dräkten. Och det blev ju väldigt roligt till slut, skrattar hon.

Så mycket bättre sänds i kväll klockan 20.00 i TV4.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

1 timme sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

1 timme sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.

Träföremålet som räddade Rose i "Titanic" har sålts

igår 22:42
Ett flytande träföremål spelar en avgörande roll i slutet av storfilmen "Titanic", där skådespelarna Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i rollerna som Jack och Rose försöker att hålla sig vid liv i det iskalla vattnet.