Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lena Ph: "Ville ju inte klä mig i kanindräkten"

- 19/11/2011, 11:20 -
1 av 3

Christine Olsson / SCANPIX

2 av 3

Christine Olsson / SCANPIX

3 av 3

Christine Olsson / SCANPIX

Det är dags för Lena Philipssons dag i "Så mycket bättre", och för Nyheter24 berättar stjärnan om sina minnen från inspelningarna. Och det är en viss kanindräkt som hon minns allra mest.

Lena Philipsson har haft en lång karriär. Hon slog igenom 1986, då hon deltog i Melodifestivalen för första gången och sedan dess har hon haft en hel uppsjö med hits. Men det har även funnits dalar i karriären och i programmet berättar hon om hur det kändes att bli sågad av recensenterna.

För Nyheter24 berättar Lena om hur det kändes att öppna upp sig i programmet och berätta om den svåra tiden framför kamerorna.

– Jag kände att det blev på ett bra sätt. Jag tackade ja till programmet eftersom jag kände mig mogen att anta den här utmaningen och jag vågade öppna mig mer än tidigare. Det kändes spännande och jag ville se hur det går.

Blev bombarderad med intryck

I programmet får Lena även lyssna på hur de andra artisterna tolkat hennes låtar - en upplevelse som popstjärnan tyckte var intressant men omtumlande.

– Det var läskigt att ha sin egen dag. Plötsligt låg fokus på mig och jag skulle vara värdinna och hålla låda. Jag behöver lite tid att fundera på det jag jag hör, smälta det lite innan jag vet vad jag tycker. Man blev bombarderad med intryck. Det var intressant men väldigt omtumlande.   

 "Det var bara att kliva i den där dräkten"  

Men det ögonblick som Lena minns främst under veckan med gänget var när Eva Dahlgren ville klä deltagarna i kanindräkter.

– Då kände jag: ”Nej, jag vill inte! Jag orkar inte!”. Men det var bara att kliva i den där dräkten. Och det blev ju väldigt roligt till slut, skrattar hon.

Så mycket bättre sänds i kväll klockan 20.00 i TV4.