Lilla Sällskapet.
Lilla Sällskapet. - Foto: Pressbild

Lilla Sällskapet ger bort sin nya låt - till Nyheter24:s läsare

Nyheter24:s läsare får nu chansen att ladda ner Lilla Sällskapets nya låt - remixen till singeln "Morgonen efter".


Så laddar du ner låten

Genom att dela ett inlägg på antingen din Twitter eller Facebook kan du att ladda ner Lilla Sällskapets låt "Morgonen efter (Mash Up International Remix)".

Välj nedan det alternativ som passar dig. Har du inte Facebook eller Twitter så kan du också kontakta info.sweden@sonymusic.se för att få den skickad till din mail.

Ladda ner låten genom att dela på Facebook eller genom en tweet.

Nu ger duon Lilla Sällskapet bort en remix av sin senaste singel "Morgonen efter" till Nyheter24:s läsare.

Låten och videon till den första singeln "Genova" släppte Lilla Sällskapet, bestående av sångaren Erik Nordström och producenten Mats Norman, på nyårsafton i fjol. Videon fick snabbt uppmärksamhet för sin smått provocerande ton, och när uppföljaren "Morgonen efter" gavs ut väcktes tidvis liknande känslor. Men duon är inte ute efter att provocera.

– Det finns ingen målsättning eller något självändamål i att göra det. Vår förra video hade en naturlig symbolik, och då kändes det roligt att berätta storyn genom den. Att vara full och vingla hem med någon behöver ju inte vara provocerande, säger Erik om "Morgonen efter" till Nyheter24.

Dessutom tycks folk uppskatta vad de sysslar med.

– Responsen är nästan enbart god.

Nu släpper Lilla Sällskapet en remix av "Morgonen efter" - mixad av Mashup International - till Nyheter24:s läsare. Ladda ner låten gratis genom att dela på Facebook eller genom tweet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

2 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

3 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

idag 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.