Britney drar på turné

Britney Spears ställer sig på scen igen.


Skilsmässa, drogproblem, spritproblem, rehab, sammanbrott, psykbryt och veckor i domstol –de senaste två åren har inte varit lätta för Britney Spears. Det hela kulminerade när hon ömsom gråtande, ömsom skrattande, rakade av sig allt sitt hår.

Men nu är Britney på väg tillbaka. På VMA-galan nyligen så visade hon upp sitt nya, fräscha jag. Och hon kan inte få nog av uppmärksamheten.

Nu ska Britney nämligen börja repa in låtar och danser till en stor comebackspelning på nyårsafton. Stället hon har siktat in sig på är Pearl Theatre in the Palms Resort And Casino i Las Vegas. Spelningen i Las Vegas blir också startskottet för Britneys turné som enligt rykten till Daily Mirror ska vara "större, bättre och mer påkostat än något hon tidigare gjort".

Skrivet av:

Senaste nytt

Blackberry Smoke-trummis död

1 timme sedan

Statens konstråd köper Odells verk

igår 16:36
Statens konstråd har köpt konstnären Anna Odells uppmärksammade verk "Rekonstruktion – Psyket". Videoverket, som handlar om Odells vistelse på en sluten, psykiatrisk avdelning där hon bland annat har ett förhållande med sin vårdare, fick stor uppmärksamhet när det ställdes ut på Cecilia Hillström Gallery i början av året.

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

igår 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

igår 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

igår 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

igår 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.