Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Arrangörernas glädjebesked - har löst festivalens biljettkaos

- 31/05/2012, 15:50 -
Förra året sålde Summerburst i Stockholm slut på sina 13 000 biljetter i Stockholm. I år blir det debut i Göteborg.

Förra året sålde Summerburst i Stockholm slut på sina 13 000 biljetter i Stockholm. I år blir det debut i Göteborg.

Stella Pictures

Nu kan Summerburst garantera att festivalbesökarna får se alla artister.

GÖTEBORG. Som Nyheter24 rapporterade på torsdagen hotades storfestivalen Summerburst i Göteborg av problem med spelschemat. Och upprörda festivalbesökare. Bland annat skulle akter flyttas från festivalområdet till olika natklubbar där det vanligtvis råder 25-årsgräns.

När Nyheter24 på torsdagseftermiddagen nådde Alexandra Lundell, pressansvarig för festivalen, arbetade hon för fullt med att lösa situationen.

– Vi sitter i möten just nu och försöker fixa ihop allting, sa hon då.

Vid tillfället kunde hon inte garantera att alla besökare skulle kunna se alla artister, men när hon ringer upp en timme senare ger hon det glädjande beskedet att "allt är på banan".

– Alla artister förutom Adrian Lux och Thomas Gold kommer att spela på festivalområdet. De kommer i stället spela på efterfesten som äger rum på klubben Trädgår'n och där är det 18-årsgräns och fritt inträde. Men att ta sig dit får besökarna själva ansvara för, säger hon till Nyheter24.