Andreas Kleerup ska bli pappa

Musikern Andreas Kleerup ska få barn.


Sveriges största musiknamn just nu - mångfaldigt prisbelönade Andreas Kleerup - ska bli pappa. Det tillkännagav artisten/producenten live i programmet Popcirkus hos Kristian Luuk och Per Sinding-Larsen i SVT på onsdagskvällen.

Nyheter24 var härförleden först i Sverige med att avslöja att Andreas Kleerup har en ny flickvän, Sonja Berggren, också känd som Göteborgs klubbprinsessa - kvinnan bakom ställen som Bam-Bam och Tok-Disco.

El Perro del Mar stod på scenen när Andreas Kleerup var på vippen att släppa bomben. När låten är slut går Per Sinding-Larsen och sätter sig i intervjusoffan.

Där sitter Kleerup. De börjar prata om godisskålen och färgerna på godiset. Kleerup säger något filosofiskt och talar ut om flytten till Göteborg och flykten från Stockholm och allt som hänt efter skandalen på Grammisgalan.

Kleerup berättar att han har kvar sin lägenhet i Stockholm. Han säger att han flyttade för att flickvännen bor i Göteborg och för att det är närmare till England - där hans skiva ska släppas.

Plötsligt säger Per Sinding-Larsen:

– Men Kleerup, du ska även bli pappa.

Kleerup svarar i låg ton, men med alldeles uppenbar stolthet:

– Ja, det ska jag.

Kleerup påpekar också att göteborgarna gett honom ett varmt välkomnande till den nya staden.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!