Trots storpublik går Peace & Love med förlust.
1 av 2
Trots storpublik går Peace & Love med förlust. - Foto: Erik Mårtensson/Scanpix
Rihanna var en av många artister som uppträdde på årets festival.
2 av 2
Rihanna var en av många artister som uppträdde på årets festival. - Foto: Erik Mårtensson/Scanpix

Katastrofresultat för Peace & Love

Sveriges största festival går back med flera miljoner. Peace & Love har skulder på 13 miljoner till 200 olika fordringsägare.


Trots att man nästan sålde slut på alla biljetter och hade framträdanden från bland andra Rihanna går Peace & Love AB minus. Totalt rör det sig om 13 miljoner i skulder till 200 olika fordringsägare. Vd Dan Sonesson har avgått och festivalens grundare Jesper Heed har ryckt in i hans ställe.

– Vi håller på med en helhetslösning för ekonomin, säger Jesper Heed till Dalarnas Tidningar.

Helhetslösningen innebär att Peace & Love ringer runt till de olika fordringsägarna för att få dem att skriva ned skulderna till ungefär hälften av beloppet. Det är inte själva festivalen som går minus, utan de verksamheter som startats upp i anknytning till Peace & Love.

Jesper Heed ser dock positivt på framtiden och tror på en bra festival 2013.

–  Vi tänker inte hamna i den här situationen igen. Vi ska gå rätt i korsningen där vi gick fel. Det ska inte vara ett problem att göra 2013 till den bästa festivalen hittills.

/
Senaste nytt

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Därför känner du igen Karolina Tilander i Robinson 2023

1 timme sedan
Snart drar en ny säsong av Robinson igång och bland deltagarna kan vi hitta Karolina Tilander, 23. Kanske känner du igen henne från Tiktok där hon blivit känd för sin “självscannar på Willys”-video.

Johan Östling om den nya kärleken: "Ljuvligt att vara kär"

1 timme sedan
Johan Östling är känd som programledare och skådespelare med sin tydliga värmländska dialekt. Men hur mycket vet du egentligen värmlänningen? Nyheter24 reder ut allt du kan tänkas vilja veta om Johan Östling.

Världsstjärnans inhopp i Doobidoo chockar tittarna

1 timme sedan
Under lördagens Doobidoo gästas de tävlande, publiken och Lasse Kronér av en väldigt känd världsstjärna som det var ett tag sedan vi såg.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.