Stockholm

"Om fler vore gay hade vi inte haft några krig"

Morrissey sparade inte på krutet.
1 av 4
Morrissey sparade inte på krutet. Foto: UPI / MICHAEL BUSH
Justin Bieber fick sig en känga.
2 av 4
Justin Bieber fick sig en känga. Foto: FameFlynet UK
Precis som Beyoncé.
3 av 4
Precis som Beyoncé. Foto: Stella Pictures / Dennsi Van Tine
Morrissey får feeling.
4 av 4
Morrissey får feeling. Foto: UPI / MICHAEL BUSH

Morrissey: Om fler män varit gay hade det inte funnits några krig.


Läs mer
Stjärnornas hån mot varandra

Inte bara Morrissey är hård mot sina kollegor. Läs om artisternas värsta hån mot varandra. 

Den tidigare The Smiths-frontmannen Morrissey, 53, går till attack mot alla heterosexuella män. Krig är en hetrosexull hobby enligt sångaren. Och det är inte allt Morrissey har att säga. Han går även till hårt angrepp mot Beyoncé och jämför terroratacken i Norge med McDonalds.

– Krig, arméer och atomvapen är heterosexuella hobbys. Om fler män var gay skulle krig inte finnas. Gaykillar skulle aldrig döda andra män. Heterosexuella killar njuter av att döda andra män. Och de får till och med medaljer för det, säger Morrissey i intervjun enligt Daily Mail.

Men kvinnor är fredliga om man jämför med heteromän enligt Morrissey som säger att ”Kvinnor går ju inte ut i krig och dödar andra kvinnor”.

Rasar mot dagens musikindustri

Krigskonspirationen är långt ifrån indieikonens enda kontroversiella uttalande. Han tycker att dagens musikindustri är en stor lögn och att världsstjärnor bara är varumärken. 

– Oavsett om det är Beyoncé, Justin Bieber eller någon annan sångare vi ser har de absolut inget att erbjuda när de kliver av scenen, säger han.

Jämförde Breiviks dåd med McDonalds

Morrissey har starka åsikter och hans hjärta klappar hårt för djuren. Som övertygad vegetarian kämpar han för djurens rätt. Under en livekonsert 2011 sa Morrissey att terrordådet i Norge när Anders Breivik mördade 77 personer inte var någonting om man jämförde det med alla de djur som snabbmatskedjan McDonalds och FCK dödar varje dag.

Morrissey går till attack mot kungahuset: 


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.