Måndag 18 Okt
Stockholm

”Rebecca och Fiona är lika äkta som min lösmustasch”

Det senaste om musik, och en hel del mer.
Det senaste om musik, och en hel del mer. Foto:

Som ni har väntat! Men nu är äntligen veckans höjdaravsnitt av En vän med en pod ute. Denna vecka är avsnittet proppat med örongodis och podmakarna är på sitt allra skvallrigaste och elakaste humör.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Marcus och Ben

Namn: Marcus Berggren.
Gör: Filar på genombrottsromanen.
Specialkunskap: Rockmyter, svensk hiphop.

Namn: Ben Hansen
Gör: Skriver, fotograferar och jobbar på ett hemligt musikprojekt.
Specialkunskap: Brus, rundgång och pop.

Vad tycker du? Hör av dig till envanmedenpod@gmail.com

De tar upp aprilskämtet om att Henrik Berggren från Broder Daniel ska släppa en soloskiva. Får man verkligen skämta om Broder Daniel och vad gör Henrik Berggren nuförtiden?

En vän med en pod synar (sprider) ryktena. Marcus berättar om hur han försökte hämnas på den prominente musikjournalisten Jerry Boman (som är den som startade aprilskämtet om Henrik Berggren) genom att beställa tjugo stycken T-shirts med ”Fuck Jerry Boman”-tryck på.

Alla har väl varit unga och dumma men Marcus har kanske varit lite extra dum stundtals… lyssna och avgör själva! 

Ben är skitförbannad för att han tycker att alla som kommer fram i musiksverige kommer från vit övre medelklass och att det skapar en snedvridning i kulturutbudet. Av oklar (?) anledning får skivaktuella duon Rebecca & Fiona stå till svars för det här och deras champagnesocialism får sig en rejäl släng av den berömda pod-sleven. 

Allt detta goa men även: huliganband, porriga skivomslag, Jack Whites kulinariska matresa i Italien och massa initierade musiktips. Så sitt inte där och häng läpp! In och lyssna!

Och det gör du här:

Kommentera
Kopiera länk
Dela