Lördag 31 Jul
Stockholm

En vän med en pod: ”Coachella är Peace and Love fast pappa betalar”

Lyssna!
Lyssna!. Foto:

Det är annandag påsk och du är ledig för att Jesus försvann spårlöst för ett par tusen år sedan. Det finns väl inget bättre sätt att fira på än med att gå på bottenskrapet i påskägget och dra igång veckans avsnitt av En vän med en pod? Tänkte väl det.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Marcus och Ben

Namn: Marcus Berggren
Gör: Filar på genombrottsromanen.
Specialkunskap: Rockmyter, svensk hiphop.

Namn: Ben Hansen
Gör: Skriver, fotograferar och jobbar på ett hemligt musikprojekt.
Specialkunskap: Brus, rundgång och pop.

Vad tycker du? Hör av dig till envanmedenpod@gmail.com

Världens kreddigaste festival, Coachella, har ägt rum i tvåhelger i rad och utan minsta chans att få tag i biljetter har dina vänner meden pod suttit klistrade på nätet för att kunna förmedla de bästa bitarna. Vadvar det som gick snett på Outkast comebackspelning?

Var det verkligen LeonardoDiCaprio som iförd maskering dansade som en full banjospelare när MGMT spelade?Samtalet om Coachellas enorma exponering leder in på hur selfien har förändratfestivalbesökaren och människan i grunden. 

Det var 25 år sedan ett av världens största rockband genomtiderna, Nirvana, släppte sin första skiva och därför blev de invalda i Rockand Roll Hall of Fame nu i veckan. De återstående medlemmarna återförenadestillsammans med gäster som till exempel Lorde och Kim Gordon som fick prova på attvara Kurt Cobain för en kväll. Hur gick det? Och hade den framlidne Kurt Cobainverkligen velat delta i något så ultrakommersiellt som Rock and Roll Hall ofFame? En vän med en pod snackar återföreningar och ger några bra tips tillåterförenade band som får för sig att spela in en ny platta.

Dessutom har det varit en fantastisk vecka för ny musik ochdet haglar tips om nytt från Lycke Li, Lana Del Rey, Labyrint, 50 cent ochmånga fler. Så gå ifrån ägg och jobbiga släktingar och hoppa rakt in en En vänmed en pods värld fylld av ny musik.

Har du frågor, tips, klagomål eller beröm? Maila envanmedenpod@gmail.com

 Avsnittet hittar ni här.

Selfiefestivalen:Libsyn Playerhtml5-player.libsyn.com  Spotifylista:https://play.spotify.com/user/ben_hansen/playlist/0VaRNZ6sDYAdOgMkwSXbOj

Kommentera
Kopiera länk
Dela