Sex Pistols planerar spela in skiva

Punken är inte död då Sex Pistols funderar på spela in en ny skiva.


Punklegendarerna Sex Pistols har turnérat sedan comebacken 1996 och spelade på Peace & Love Festival i somras. Nu kanske de ska spela in en nya skiva.

Planerna är att gå in i studion nästa år. Det blir i så fall det andra studioalbumet bandet gör sen Never Mind the Bollocks - Here's the Sex Pistols, från storhetsdagarna på 70-talet.

Den ursprungliga basisten Glen Matlock som byttes ut mot Sid Vicious talar vagt om det hela till hemsidan TheQuietus.

– Vi har gjort vårt för det här året och ses igen nästa år och ser vad vi kan göra då. Vi har inte spelat in albumet än.

– Vi har alla idéer. Det är ett tveeggat svärd. Blir det inte lika bra som originalet vill folk veta varför. Men det är upp till oss. Vi styr vårt eget öde.

Bandet som finns i dag är ursprungsgänget minus den avlidne Sid Vicious, som trots han bara var med i ett år har blivit den kändaste medlemmen.

Så här bra lät det under storhetstiden:

Johnny Rotten i Judge Judy:

Skrivet av:

Senaste nytt

Eilish kommer ut: var det inte uppenbart?

Kiss gör som Abba – blir avatarer

idag 05:00
Rockbandet Kiss förvandlar sig som första amerikanska band till avatarer. Artistveteranerna tar det digitala klivet i samarbete med det svenska företaget Pophouse Entertainment Group, som också ligger bakom Abbas avatarturné "Abba the voyage".

"Suits" återuppstår – i Los Angeles

igår 22:24
Samma energi och lika snygga människor som i originalet. Det utlovas när fler detaljer börjar sippra ut om en "Suits"-spinoff som ska utspelas i Los Angeles.

Harry Potter-bok kan vara värd 800 000 kronor

igår 19:14
Den första brittiska utgåvan av ""Harry Potter och de vises sten" från 1997 ska aktionernas ut. Slutbudet väntas landa på motsvarande 500 000–800 000 kronor, rapporterar BBC.

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk: “Fy fy fy”

igår 15:23
Gunilla Persson och Fröken Snusk är båda klara för att delta i Melodifestivalen 2024. I en intervju med Aftonbladet får Gunilla Persson frågan om vad hon känner för att tävla mot Fröken Snus.

Bianca Ingrosso tvingas lämna det egna eventet – på grund av…

igår 14:32
I helgen har Bianca Ingrosso och Lovisa Worge en pop-up butik för Ani Jewels. Men på grund av familjeomständigheter kan Bianca Ingrosso bara vara där i två timmar.