Stockholm

Axl chockchattade med fans

Självklart kom frågan upp: Varför reggade du Guns n' Roses varumärke på dig själv?


Läs mer

Eremiten Axl Rose har under några dagar överraskat sina fans genom att chatta med dem på olika forum på internet.

Han har generöst diskuterat möjligheten att spela med originalmedlemmarna igen, och han kan tänka sig att göra det - om det vore för en god sak. Han har också berättat om självbiografin som är i görningen. Men frågan som verkligen fick fart på honom själv var den om Guns' trademark. Om varför han registrerade Guns n' Roses i sitt eget namn.

Genast drog han den gamla rövaren om att han ville skydda sig själv och bandet från den förra managern. Men sedan samlade han kraft och gav ett svar på varför han också fortsätter att behålla namnet, trots att alla andra medlemmar har försvunnit.

– Jag är bokstavligt talat den siste mannen kvar. Inget skryt och inget jag är stolt över. Det har varit en djävla mardröm, men jag lämnade inte bandet och jag fick inte heller andra att dra. Jag har förtjänat rätten att skydda mitt jobb och för att kunna dra fördelar av kontraktet som jag jobbat hårt för, till skillnad mot Slash som sa att han inte brydde sig.

– Angående ett nytt namn. Det här är jag. Jag ser mig inte enbart som en Guns'medlem, men jag ser mig däremot som den enda medlemmen från originaluppsättningen som försöker ta bandet framåt, vare sig folk bryr sig eller inte, och ger mer än de flesta skulle göra, skriver Axl på MyGNRForum.

Slash om att lämna Guns'

Slash pratar om Axl Rose på David Letterman Show

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.