Tisdag 7 Dec
Stockholm

No Doubt skjuter upp ny skiva

En besvikelse för alla fans men nu verkar problemen hopa sig för No Doubt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Förra månaden sa sångerskan Gwen Stefani, att succébandet No Doubt skulle återförenas. Både ett album och en turné planerades. Men nu har projektet stött på problem. Den nya skivan blir försenad.

Skivan som skulle komma 2009 skjuts nu upp på obestämd tid, enligt bandtrummisen Adrian Young.

– Vi har arbetat fram och tillbaka med skivan i en tid nu, och vi kommer att fortsätta att arbeta med den nya skivan nästa år. Vi kommer att börja turnera våren 2009, genom sommaren, och vi kommer att fortsätta arbetet med albumet medan vi reser runt, säger Adrian Young enligt MTV.

Lösningen verkar alltså bli en mobil studio som bandet kommer att arbeta i under turnéns gång. No Doubt har inte släppt någon ny musik på sju år. Inte konstigt då att den nya skivan fått många fans att dregla av förväntan.

– Vi kommer från en väldigt eklektisk bakgrund musikaliskt sett. Men vi verkar alltid luta mer mot reggae. Jag kan inte säga att det är det vår skiva kommer att vara för det är för tidigt att säga, men reggae-musik får oss att känna oss bra. Jag kan spela reggae-musik tills jag dör, säger Adrian Young enligt MTV.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela