Petter intim i Luleå

Sveriges största rappare gjorde exklusiv konsert på 19 kvadrat.


Det är inte alla som får en rapstjärna på besök hemma i sin lilla etta, men för 22-åriga Bird Janhong blev drömmen verklighet när självaste Petter kom för att göra en minst sagt exklusiv konsert.

Luleålägenheten är blott 19 kvadratmeter stor, men ändå fick nästan 100 personer plats i och runt bostaden när Petter och DJ Sleepy kom på besök.

Bird hade vunnit en tävling på sajten Apberget där priset var att Petter skulle göra en konsert hemma hos vinnaren.

På 19 kvadrat, inkluderat pentry, toalett och vardagsrum, stod de båda svenska hiphoplegenderna där inför en galet viftande publik uppe i Norrbotten.

– Det är helt sjukt. Min dröm har gått i uppfyllelse. Petter har alltid varit "the man", säger Bird Janhong till Norrbottenskuriren.

Bird Janhong agerade själv förband, med Petter och Sleepy som diggande publik i den mininala hallen.

Och bland de hundratalet besökarna fanns också några som var smått bekyramde. En polispatrull kom för att kolla vad uppståndelsen berodde på.

Men de kunde snabbt konstatera att det var ju bara Sveriges största rappare som röjde i ett litet vardagsrum.

– Upp med händerna. Alla, verkligen alla, uppmanade Petter.

Och då syftade han inte på att någon skulle gripas. Petter ville bara att alla skulle sträcka armarma i taket och riva hela haket.

Petter har gett intima konserter förut, men antagligen tar konserten på Stengatan 65 i Luleå rekordet i litenhet.

– Jag har gjort spelningar på privata fester där man bara ställt sig på golvet i ett rum och börjat lira. Det är roligt, det blir en intim känsla, säger Petter till Norrbottenskuriren.

Se en film från konserten:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!