William gör High five med Instagrams kanske mest kända hund Boss!
1 av 4
William gör High five med Instagrams kanske mest kända hund Boss!
Nyheter24 har tidigare träffat gänget bakom succéklippen.
2 av 4
Nyheter24 har tidigare träffat gänget bakom succéklippen. - Foto: RMM / Nyheter24 / Faksimil Youtube
Det är inget litet gäng.
3 av 4
Det är inget litet gäng. - Foto: Faksimil Kanal5
Gänget har över 160 000 prenumeranter på Youtube. Flera av medlemmarna drömmer om att jobba med filmande i framtiden.
4 av 4
Gänget har över 160 000 prenumeranter på Youtube. Flera av medlemmarna drömmer om att jobba med filmande i framtiden. - Foto: Viktor Adolfsson / Nyheter24

Därför slutar RMM haffa svenska guzzar

Miljoner visningar och ett succékoncept senare – nu kan Random Making Movies ta "Haffa Guzz" utomlands.


Mer om RMM

Sju killar och över 160 000 prenumeranter på Youtube. 

Nyheter24 tog tidigt ett snack med några av medlemmarna i Random Making Movies.

Videokonceptet "Haffa Guzz" gjorde Youtubeprofilerna Random Making Movies kända med närmare en miljon visningar på den första videon. Därefter har två uppföljare gjort succé med totalt över en miljon visningar tillsammans. 

Kanske var det därför fans på Facebook närmast sörjde när en uppdatering på Facebook gav sken av att den senaste "Haffa Guzz" med Samir Badran, skulle bli den sista. 

– De missförstod det jag skrev lite. Jag tror inte vi kommer lägga ner Haffa Guzz konceptet helt och hållet. Vi kanske åker till London och testar? Vem vet. Oavsett vad så har vi sjukt stora planer för RMM så de kommer inte bli besvikna, säger William, som är en av medlemmarna i gruppen som ofta förkortas RMM. 

Därför slopas det i Sverige

– Vi tror dock att det är det sista i Sverige. Anledningen till det är för att hela poängen med Haffa Guzz är på väg att försvinna. Tanken i början var att kolla hur enkelt det egentligen var att ragga och prata med random folk, och sedan uppmuntra andra att testa. Men nu när jag börjar bli mer och mer igenkänd, så blir det inte samma sak längre tycker jag, fortsätter han.  

Varför tror du att just Haffa Guzz-klippen blivit så populära?

– Det är något som sticker ut och något inte många vågar testa själva. Men enligt mig borde alla testa, och skit samma om man gör bort sig. Yolo, säger William och skrattar. 

Vad är det sjukaste minnet du har från inspelningen av HG?

– Bitchslapen såklart! Den sved rejält, berättar William och syftar på det klipp som blivit viralt då en tjej slår till honom efter att han böjt sig fram för att kyssa henne. 

Nu väntar stora framtidsplaner för RMM.

– Det kommer att släppas ganska sjuka pranks och sketcher i framtiden. Halva grejen med vår kanal på Youtube är att vi är så spontan, så man vet aldrig riktigt vad vi hittar på.

Se de populära klippen här:




/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.