1 av 15
- Foto: Stella Pictures
2 av 15
- Foto: Stella Pictures
3 av 15
- Foto: Stella Pictures
4 av 15
- Foto: Stella Pictures
5 av 15
- Foto: Stella Pictures
6 av 15
- Foto: Stella Pictures
7 av 15
- Foto: Stella Pictures
8 av 15
- Foto: Stella PIctures
9 av 15
- Foto: Stella Pictures
10 av 15
- Foto: Stella Pictures
11 av 15
- Foto: Stella Pictures
12 av 15
- Foto: Stella Pictures
13 av 15
- Foto: Stella Pictures
14 av 15
- Foto: Stella Pictures
15 av 15
- Foto: Stella Pictures

BILDEXTRA: Kissie och Juholt på röda mattan

Storbloggerskan festade till på galapremiären av den svenska komedin "Cockpit": - Det vart typ 15 glas vin, skriver hon i sin blogg.


 

 

STOCKHOLM. I komedin "Cockpit" spelar Jonas Karlsson transa och den skygga flickfavoriten Björn Gustafsson gör en efterlängtad comeback på vita duken. Kombinatonen visade sig vara ett lyckat lockbete på måndagens galapremiär och kändisar som Håkan Juholt och Alexandra "Kissie" Nilsson samlades för att skratta ikapp i biosalongen.

Storbloggerskan, som vanligtvis är en ovanlig gäst på biopremiärer, kom med sin mediacoach Daniel Nyhlén, och passade på att frossa i gratismat och dryck.

– Vart typ 15 glas vin! Nej men min mediacoach vet hur man festar, och eventet igår var så himla lyckat! Massa vin (rött, vitt, rosé) och en vild buffé med massa god mat. Jag och Daniel vart ju överlyckliga för vi var hungriga då ingen av oss hade ätit middag utan bara tagit massa drinkar. Inte bra på tom mage, skriver Kissie i sin blogg.

Zap Events & PR stod för evenemanget och efter filmen fortsatte festligheterna på Hotellet där gästerna kunde mätta sina magar med en generös sommarbuffé.

Klicka på pilarna i bildspelet ovan för att se fler gäster.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Insats på polisstation – misstänkt handgranat

Sanna Guidetti om bebislyckan: "Skitkul"

Familjen får tillökning, vilket Sanna Guidetti, i podcasten "Högt i tak", beskriver som "skitkul".

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Brokollapsen – jättekostnad för försäkringsbolag

Broraset i amerikanska Baltimore kan få mångmiljardkonsekvenser för försäkringsbranschen. Den bedömningen gör försäkringsbolaget Lloyd's vd.

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

1 timme sedan
Över 60 misstänkta mjältbrandsfall hos människor har rapporterats i Laos.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

1 timme sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Inget brott bakom död i Torsby

1 timme sedan
Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

1 timme sedan
Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

1 timme sedan
The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?